W każdy wtorek, począwszy od 23 lutego, szef kuchni – Janusz Korzyński będzie serwował specjały dla miłośników mięsa. W ofercie znajdą się stacje tematyczne z mięsem w roli głównej:
Ucztowanie zakończy się wykwintnym deserem, a o podniebienia gości zadba szef cukierni Adam Jakubowski, który przygotował na tę okazję: m. in.: pływające wyspy z sosem waniliowo-imbirowym, krem kokosowy z białą czekoladą i owocem granatu, pomidory smażone w karmelu imbirowym
z malinami i ciasteczkiem „Kataifi”, tapiokę z salsą z melona, mięty i limonki.
Meat@ Fusion dostępne będzie w cenie 159 PLN od osoby i obejmuje: bufet, napoje bezalkoholowe, wybraną wódkę i piwo, wino białe i czerwone. Oferta dostępna jest w każdy wtorek od 18.00 do 22.30.
Restauracja Fusion oferuje kreatywne, unikalne kompozycje stworzone z najwyższej jakości świeżych produktów, które są niezapomnianym przeżyciem kulinarnym. Restauracja znajduje się na parterze hotelowego lobby, z bezpośrednim wejściem od ulicy. Otwarta kuchnia umożliwia obserwację procesu przygotowywania potraw. Specjalnością restauracji są dania fusion łączące ze sobą smaki Wschodu
i Zachodu.
www.westin.pl/bars