Nowość na rynku
Schab w galarecie na kilka sposobów
Schab w galarecie jest smaczny i efektowny. Najczęściej serwujemy go w postaci przystawki lub w kompozycji z pieczywem razowym czy chrupkim, stanowi wtedy znakomite danie na śniadanie.
Schab w galarecie elegancko prezentuje się zarówno na gościnnym stole jak
i na kanapce. Ten wyprodukowany przez Zakłady Mięsne „Pekpol Ostrołęka” jest z wysokiej jakości mięsa wieprzowego. Dzięki temu jest niskokaloryczny i zapewnia 30 proc. zapotrzebowania dziennego na białko.
Producent: Zakłady Mięsne „Pekpol Ostrołęka”
Gatunek mięsa: wysokogatunkowa wieprzowina
Wielkość opakowania: 2 kg
Rodzaj opakowania: osłonka poliamidowa
Kategoria: wędliny średniotrwałe
Cena detaliczna: 19-23 zł/kg