Schab w galarecie na kilka sposobów

Nowość na rynku

Schab w galarecie na kilka sposobów

Schab w galarecie jest smaczny i efektowny. Najczęściej serwujemy go w postaci przystawki lub w kompozycji z pieczywem razowym czy chrupkim, stanowi wtedy znakomite danie na śniadanie.

Schab w galarecie elegancko prezentuje się zarówno na gościnnym stole jak  
i na kanapce. Ten wyprodukowany przez Zakłady Mięsne „Pekpol Ostrołęka” jest z wysokiej jakości mięsa wieprzowego. Dzięki temu jest niskokaloryczny i zapewnia 30 proc. zapotrzebowania dziennego na białko.

Producent: Zakłady Mięsne „Pekpol Ostrołęka”

Gatunek mięsa: wysokogatunkowa wieprzowina

Wielkość opakowania: 2 kg

Rodzaj opakowania: osłonka poliamidowa

Kategoria: wędliny średniotrwałe

Cena detaliczna: 19-23 zł/kg

Ilość odsłon: