Zdrowie i smak: dobrana para

Może warto przyjrzeć się swojej codziennej diecie, którą na pewno należy uzupełnić ją o świeże warzywa, ryby lub chude mięso.

Nowe zwyczaje kulinarne wcale nie muszą oznaczać kompromisu z własnym podniebieniem.

Produkty przyrządzone w najnowszym urządzeniu do gotowania na parze Miele DG 1450 Vitasteam zachowują naturalny, intensywny smak, dzięki czemu będziemy mogli obyć się nawet bez niektórych przypraw.

Dania przygotowane na parze są cudownie sprężyste – nie przyjmują zbyt dużo wody ani nie wysychają.
Mają świeży, naturalny wygląd i doskonale prezentują się na talerzu.

Vitasteam - DG 1450

Wzornictwo: stalowy panel sterowania oraz obudowa urządzenia, drzwi z czarnego szkła otwierane na lewo (brak możliwości zmiany)

Programy

- gotowanie uniwersalne

- zakres temperatur do wyboru od 40oC do 100oC
- ustawienie czasu w zakresie od 1min

- do 4 godz 59 min

Komfort obsługi

- panel dotykowy TouchControl

- elektroniczne sterowanie

- automatyka wyłączania

- wskaźnik błędów

- automatyczne odkamienianie

- podgrzewane dno urządzenia

- redukcja wilgotności

Wyposażenie

- wnętrze ze stali szlachetnej o poj. 20l

- pojemnik na wodę ze zintegrowaną nagrzewnicą

- 2 stalowe perforowane tacki poj. 1,5l

- wstawiany ruszt

- pojemnik na spływające płyny

- kabel przyłączeniowy

Akcesoria na zamówienie : perforowane i pełne stalowe naczynia do gotowania,
brytfanna z pokrywą

Bezpieczeństwo: system schładzania oparów, chłodne drzwi pracującego, wyłącznik bezpieczeństwa

Wymiary : 380mm × 495mm × 327mm

Max pobór mocy : 2,2 kW, prąd zmienny 230V/50Hz, 16A do podłączenia wystarczy gniazdko

www.miele.pl

Ilość odsłon: