Innowacja w służbie tradycji

Szukasz pomysłu na elegancką dekorację dla swoich wypieków i słodkich dań na ciepło?

Wypróbuj cukier perlisty Cukru Królewskiego! Śnieżnobiałe, nieregularne perełki nie zmieniają konsystencji, ani koloru nawet podczas pieczenia i zachowują swój niepowtarzalny, delikatny smak.

Nowoczesna puderniczka Cukru Królewskiego
Kłopoty z pudrowaniem ulubionych pączków? Odstaw na bok sitko i zakręć młynkiem Cukru Królewskiego. Cukier puder w tubie zakończonej młynkiem to nowoczesne „sitko”, dzięki któremu uzyskasz lekką i idealnie sypką pierzynkę dla domowych słodkości. Młynek rozdrobni nawet najmniejsze grudki cukru!

Stop dla „sypiącego się” cukru!
Producent Cukru Królewskiego, zamknął cukier biały drobny w opakowaniu Tetra Rex, czyli kartonie z korkiem. To koniec z „sypiącym się” cukrem, czego doświadczaliśmy czasem przy otwieraniu papierowej torebki. Cukier ten idealnie nadaje się do pieczenia, bo jego drobne kryształki znaczne szybciej się rozpuszczają. Aby ułatwić nam to zadanie, karton wyposażono w praktyczny dozownik i miarkę!

Francuskie inspiracje Cukru Królewskiego
Deser na dziś? Creme brulée! Z łatwością przygotujesz go używając cukru trzcinowego drobnego Cukier Królewski w opakowaniu Tetra Rex. Dzięki praktycznej miarce umieszczonej na opakowaniu, odsypiesz potrzebną ilość cukru wprost z kartonika. Trwałe opakowanie Tetra Rex zabezpieczy ponadto cukier przed wilgocią. Rozsmakuj się więc w słodkości i praktyczności!

www.cukier-krolewski.pl

Ilość odsłon: