Nadeszła jesień, czas, kiedy nadmorska opalenizna powoli znika, a szum morza pamiętają już tylko przywiezione z wakacji muszle.
Aby nie dać się jesiennej chandrze, zacznij już planować przyszłoroczny urlop! Przeglądaj foldery i podróżuj palcem po mapie, delektując się przy tym ulubioną kawą lub herbatą posłodzoną… bursztynem! Deszczowe wieczory osłodzić możesz także pysznym jabłkiem w cieście francuskim ozdobionym… perełkami. Czy czujesz już powiew morskiej bryzy?
Słodycz jak z głębin Bałtyku
Oprócz ciepłej, relaksującej kąpieli, nie ma nic lepszego na jesienne smutki, niż odrobina słodyczy.
A jeśli w dodatku przywiodą one na myśl letni klimat, to poprawę nastroju mamy gwarantowaną.
Kandyz bursztynowy Cukru Królewskiego wyglądem do złudzenia przypomina bursztyn, dlatego jego ciemne, grube kryształy będą ozdobą każdego stołu. Niepowtarzalny jest również karmelowy smak i zapach, jaki – dzięki zawartości melasy - kandyz bursztynowy Cukru Królewskiego nadaje napojom. Jest idealny zarówno do słodzenia naszej ulubionej kawy i herbaty, jak i syropów ziołowych czy owocowych. Brak środków konserwujących oraz sztucznych barwników to obok melasy kolejny sekret naturalnego smaku kandyzu bursztynowego Cukru Królewskiego.
Perła na Twoim stole
Podobno prawdziwej elegancji są w stanie nadać kobiecie jedynie perły. A co powiesz na „morską” ozdobę również dla swoich wypieków? Dzięki jedynemu dostępnemu w polskich sklepach cukrowi perlistemu Cukru Królewskiego, nasze ciasta, ciasteczka i drożdżówki będę prezentowały się i smakowały prawdziwie wakacyjnie. Jego nieregularne perełki są śnieżnobiałe i nie zmieniają koloru ani konsystencji nawet pod wpływem pieczenia. Dlatego nie musimy już obawiać się, że nasza dekoracja „spłynie” przy wysokiej temperaturze.
Te wyjątkowe, słodkie perły zdobiące nasze desery w duecie z napojami osłodzonymi kandyzem bursztynowym Cukru Królewskiego, poprawią nam humor w najbardziej nawet deszczowy jesienny dzień i przywołają wspomnienia z morską bryzą w tle.
www.suedzucker.pl