Innowacje w służbie tradycji.
Sposobem na udane i pięknie ozdobione świąteczne wypieki są dekoracje z Cukru Królewskiego. Słodka i śnieżnobiała cukrowa posypka nada każdemu ciastu prawdziwie zimowy charakter, a innowacyjne rozwiązania, w które wyposażono opakowania Cukru Królewskiego, ułatwią pracę w kuchni.
Przygotowanie ciasta. Cukier drobny biały i trzcinowy w kartonie z zakrętką idealnie sprawdza się przy pieczeniu, gdyż:
- szybko się rozpuszcza,
- opakowanie wyposażono w miarkę, dzięki której sprawnie odmierzymy potrzebną ilość cukru, wprost z kartonu.
Dekoracja wypieków. Cukrem pudrem z tuby zakończonej młynkiem, szybko otulimy świąteczne wypieki sypką pierzynką, zachowując przy tym porządek w kuchni. Natomiast dzięki cukrowi perlistemu, który nie zmienia konsystencji ani koloru nawet podczas pieczenia, w prosty sposób uzyskamy równie efektowną zimową dekorację dla wypieków.
250g cukru pudru w młynku Cukier Królewski – około 4 zł.
750g drobnego białego Cukru Królewskiego w kartonie z zakrętką - około 5 zł.
750g drobnego trzcinowego Cukru Królewskiego w kartonie z zakrętką - około 9 zł.
250g cukru perlistego Cukier Królewski - około 3 zł.
www.cukier-krolewski.pl