W ramach V i pierwszego w 2013 roku spotkania w dniu 20 marca o godz. 18:00 z wykładem: - Jak to się? Czyli rozmowy od kuchni i niekoniecznie o jedzeniu...
... wystąpił specjalnie dla gości Internity Mistrz Wojciech Modest Amaro, który zaledwie na tydzień przed spotkaniem jako pierwszy i jedyny polski restaurator został wyróżniony gwiazdką Michelin.
Podczas swojej prezentacji Mistrz Amaro pokazywał dlaczego warto uczyć się swej profesji od podszewki, skąd czerpie inspiracje i na czym polega celebracja jedzenia, czasu i miejsca.
O dobre samopoczucie gości po wykładzie zadbało Atelier Amaro serwując znamienite przysmaki od ziemi jadalnej z pomidorkami koktajlowymi po małże św. Jakuba z sosem Caipirinha.
Jak przebiegało spotkanie z Mistrzem AMARO mogą zobaczyć Państwo tutaj:
https://vimeo.com/62432988
Internity Insights - to cykliczne spotkania z uznanymi reprezentantami branż kreatywnych, biznesu, z pionierami i trendwatcherami, trendsetterami. Nie chcemy skupiać się na tym co było, pokazujemy co będzie, w którym kierunku warto się rozwijać, gdzie szukać inspiracji i motywacji do rozwoju zawodowego i osobistego.
www.internity.pl