Kulinarne pomysły na walentynki - to główny temat najnowszego numeru magazynu -Palce Lizać- , dodatku "Gazety Wyborczej", który ukazał się wczoraj 7 lutego.
Co przygotować na walentynkową kolację, a co na śniadanie? Co jest skuteczniejszym afrodyzjakiem - ostrygi czy zapach... pączków? Czy powiedzenie "przez żołądek do serca" ma potwierdzenie naukowe?
Ponadto w dodatku : sylwetka genialnego kucharza z piekła rodem, klnącego jak szewc, Gordona Ramsaya, a w szkole gotowania: krok po kroku - strudel jabłkowy.
"Palce Lizać" to bezpłatny, zimowy dodatek kulinarny "Gazety Wyborczej", ukazujący się w poniedziałki od 6 grudnia.
Wydania mają charakter kulinarno-lifestylowy i powstają z myślą o czytelnikach poszukujących kuchennych inspiracji oraz praktycznych informacji na temat gotowania i zdrowego, smacznego jedzenia.
Treści dodatku ukazują się też na stronie Palcelizac.gazeta.pl, część z nich jest wzbogacona o materiały multimedialne.
www.agora.pl