PROJEKTOWANIE KULINARIÓW
Łódzka Akademia Sztuk Pięknych im. Strzemińskiego zaprasza na pierwsze w Polsce roczne studia podyplomowe PROJEKTOWANIE KULINARIÓW.

PROJEKTOWANIE KULINARIÓW jest kształtowaniem wiedzy i rozwijaniem umiejętności  w zakresie szeroko pojętego a ostatnio bardzo popularnego FOOD DESIGN.

Nowy kierunek studiów ma stanowić przestrzeń wymiany doświadczeń i wiedzy a także umiejętności dla osób pragnących mieć wpływ na kształt polskich kulinariów.

W gronie wykładowców wiele autorytetów z gastronomii - ekspertów od naszego podniebienia, jak i projektowania tkanin i mebli, wśród których m.in.:: Wojciech Modest Amaro, Piotr Bikont, Tomek i Gosia Rygalik, Paweł i Mieczysław Zyner, Elżbieta Hibner, Krystyna Czajkowska...

Studia podyplomowe PROJEKTOWANIE KULINARIÓW skierowane są do: pasjonatów i poszukiwaczy smaku, miłośników designu i kulinariów, restauratorów i kucharzy a także:

 - dziennikarzy, blogerów kulinarnych,
 - osób wiążących swoją przyszłość zawodową z szeroko pojęta branżą kulinarną,
 - osób chcących nauczyć się jak otworzyć i prowadzić biznes w otoczeniu kulinariów,
 - osób pragnących mieć wpływ na kształt polskich kulinariów.

Więcej informacji, szczegółowy program studiów, wszystkie nazwiska wykładowców na stronie ASP w Łodzi.

Ilość odsłon: