Warsztaty kulinarne: Gotuj się na DYNIĘ

Gotujcie się na dynię! Jest smaczna, zdrowa i inspirująca! Przekonacie się o tym na pierwszych warsztatach kulinarnych z szefem kuchni Concordia Taste!

Termin: 27 października, godz. 11.00-15.00

Tematem warsztatów będzie dynia!

    Poznaj wszystkie tajemnice dyni

    Odkryj nowe przepisy z dynią w roli głównej

    Pod okiem szefa kuchni Concordia Design własnoręcznie przygotuj kilka potraw z dyni

    W „dyniowym” nastroju zjedz to, co przygotujecie na warsztatach ,popijając lampką wina (wyjątkowo nie dyniowego).

Concordia Design zaprasza na warsztaty. Wszystkie produkty i przepisy niezbędne do przygotowania potraw oraz bezcenne wsparcie szefa kuchni uczestnicy otrzymają na miejscu.

Koszt 4-godzinnych warsztatów: 150 zł. brutto (w tym 23% VAT) od osoby.

Ilość miejsc ograniczona!
Decyduje kolejność zapisu w formularzu zgłoszeniowym oraz terminowa wpłata na konto:
Bank BPH 03 1060 0076 0000 3310 0018 3898
PRO DESIGN Sp. z o.o., ul. Zwierzyniecka 3, 60-813 Poznań

Prowadzący:
Tomasz Purol -
prawdziwy mistrz wśród kucharzy. Zdobywca m.in. kulinarnego pucharu Polski, złotego medalu na Drużynowych Mistrzostwach Europy we Włoszech i pierwszego miejsca na Olimpiadzie Smaku. Był szefem kuchni najlepszych hoteli w Polsce, teraz wprowadza swoje autorskie menu w Concordia Taste. Kocha ryby i owoce morza, promuje polskie produkty regionalne i z uporem przypomina wszystkim o takich warzywach jak jarmuż, pasternak czy brukiew. Twierdzi, że dobry kucharz powinien być ciągle głodny i spragniony… Głodny nowych doznań i spragniony świeżych pomysłów!

DODATKOWE INFORMACJE
Paulina Figas
paulina.figas@concordiadesign.pl
k: 783 944 719

www.concordiadesign.pl

Ilość odsłon: