Concordia Design zaprasza 14 lutego w godz. 18:00 - 21:00 na warsztaty kulinarne - Walentynki od kuchni.
Warsztaty prowadzić będzię Tomasz Purol - prawdziwy mistrz wśród kucharzy. Zdobywca m.in. kulinarnego pucharu Polski, złotego medalu na Drużynowych Mistrzostwach Europy we Włoszech i pierwszego miejsca na Olimpiadzie Smaku. Był szefem kuchni najlepszych hoteli w Polsce, teraz wprowadza swoje autorskie menu w Concordia Taste.
Na Walentynki do wspólnego gotowania Concordia Design zaprasza tym razem pary. Każda z nich najpierw przygotuje pyszne potrawy pod okiem Tomka, a później siądzie do romantycznej kolacji.
Tego samego dnia o 21.00 również w Concordii będzie pokazany film -Tej nocy będziesz mój - – wstęp na pokaz jest bezpłatny.
Oto -Zakochane - dania, które będą przygotowane podczas warsztatów:
Przystawka rozgrzewająca zmysły: Smażona krewetka i małża Św. Jakuba podana na musie z selera bulwiastego z dodatkiem avocado i mango.
Pobudzające danie główne: Pieczona polędwica wołowa na puree truflowym z gotowanym w niskiej temperaturze selerze naciowym i smażonym porem z sosem z gorzkiej czekolady.
Lekko pikantny deser: Mus czekoladowy z czerwonym chili i sosem truskawkowym z imbirem
Cena od pary: 180zł (w tym 23% VAT)
W cenie warsztatów wszystkie produkty i przepisy niezbędne do przygotowania potraw oraz dwie lampki białego wina.
Zapisy na warsztaty kulinarne: info@concordiadesign.pl
W tytule należy wpisać: -warsztaty kulinarne 14 lutego-.
www.concordiadesign.pl