Wasze opinie
Ocena
Komentarz
Komentował/a
pozytywna
pozytywna
Wszystko poszło gładko i szybko. Towar zgodny z opisem.
mpetri
27-06-2017 14:55:27
neutralna
neutralna
godne polecenia duże możliwości indywidualnej konfiguracji - samo zaś wykonanie "średnie", dokładność wierceń pozostawia nieco do życzenia - słabe zabezpieczenia do transportu (narożniki zostały uszkodzone)

Odpowiedź sprzedawcy:
Panie Adamie, odnosząc się do dokładności nawiertów, przykładamy ogromną wagę do dokładności i jakości naszych mebli. Bardzo przepraszamy za niedokładne nawierty, wzmożymy kontrole jakości, aby takie sytuacje nie miały miejsca w przyszłości. Prosimy o zgłoszenie reklamacji wraz ze zdjęciami, abyśmy mogli zweryfikować przyczynę i dosłać Panu elementy nawiercone precyzyjnie. Więcej informacji: http://www.meble.pl/reklamacje-i-zwroty/
Adam N
27-06-2017 11:11:43
neutralna
neutralna
Ogólnie ok, transakcja zakończyła się sukcesem. Z rzeczy które zwróciły moją uwagę. Na plus, - dobrze wykonany mebel, wszystko dobrze nawiercone, składa się jak z klocków. - dobrze zabezpieczona przesyłka. Kilka drobnych rzeczy jest jednak na minus: - email z potwierdzeniem za zamówienie w przypadku dostawy na inny adres zawierał złe dane, mimo prośby o poprawienie danych nie zostało to zrobione. - brak odpowiedzi na e-mail odnośnie zamówienia, - złe dane na fakturze, - dostawa w dwóch przesyłkach, dzień po dniu
marcin
27-06-2017 08:12:19
pozytywna
pozytywna
Jestem bardzo zadowolony. Sam dobrałem wymiary i kolory, a wszystko przyszło dobrze zabezpieczone w krótkim czasie. Polecam
lazebar
26-06-2017 15:18:48
pozytywna
pozytywna
Sama przyjemność. Szybka dostawa. Nadmiar akcesoriów do skręcenia. Przesyłka dobrze zabezpieczona. Bardzo dobra jakość elementów bez żadnych usterek. Wymiary zgodne z zamówieniem.
Bogusław
25-06-2017 23:16:01
pozytywna
pozytywna
Jestem miło zaskoczony. Wysyłka była natychmiastowa, solidnie zapakowana. Również uprzedzono mnie telefonicznie, że brak na magazynie pewnego koloru maty, ale od razu zaproponowano podobny. Skorzystam ponownie przy najbliższej okazji, to pewne...
qbokk
21-06-2017 10:26:24
pozytywna
pozytywna
Pierwsze koty za płoty. Jedna z czterech szafek była nadłamana, być może w transporcie, chociaż opakowanie nie wskazywało na problem. Na szczęście miejsce zniszczenia nie było newralgiczne i dało się je ukryć. Mam nadzieję, że takich sytuacji w przyszłości nie będzie. Ogólnie jestem zadowolony z pierwszego zamówienia.
wobagi
20-06-2017 13:07:23
pozytywna
pozytywna
Wszystko pozytywnie :) polecam
PS Møbler og Interiør
18-06-2017 20:39:39
pozytywna
pozytywna
Jak zawsze jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie. Błyskawiczna realizacja zamówienia, świetny kontakt z klientem. Szczerze polecam zakupy w tym sklepie.
Beata
02-06-2017 00:04:39
neutralna
neutralna
O ile transakcja przebiegła dobrze to dostawa po 2 dniach od planowanego

Odpowiedź sprzedawcy:
Panie Zbigniewie, najmocniej przepraszamy za opóźnioną dostawę.
Zbyszek
01-06-2017 07:48:31
pozytywna
pozytywna
Bardzo sprawna realizacja nawet małego zamówienia.
agata.rogala
31-05-2017 22:57:01
pozytywna
pozytywna
bardzo fajna strona, na której w miare tanio za dobrą jakość otrzymałam stolik zgodny z opisem, oczekiwaniami, kolorem wybranego blatu, wymiarami do samodzielnego złożenia (konstrukcje nieskomplikowane), oceniam realizacje zamówienia bardzo pozytywnie, polecam
MM
31-05-2017 22:40:00
pozytywna
pozytywna
Wszystko Ok.Polecam.
Kifar
28-05-2017 11:02:10
negatywna
negatywna
I received the product in the wrong color, I reported it and they took long time to answer saying only that it was sent to the complaint department. The problem has not been solved. I received both products without mounting instructions, I requested them by email and they took too long to answer. Service is terrible. I won`t buy from you again and I will communicate the bad experience and quality of your service with the whole expat and diplomatic community in Warsaw.

Odpowiedź sprzedawcy:
Dear Lizzette, we are really sorry for any inconvenience. Your complaint about the wrong colour is being processed now and we will try to solve it as fast as possible. We also sent the assembly instructions to you on Wednesday. If you have any doubts or questions, feel free to contact us.
Lizzette Castaneda
26-05-2017 11:17:47
pozytywna
pozytywna
Jestem bardzo zadowolony z kontaktu z obsługa oraz szybkością realizacji i dużego zamówienia.
D100ry
23-05-2017 16:21:33
pozytywna
pozytywna
Zamówiłem blat i nóżki na biurko. Wszystko w najlepszym porządku. Blat dobrze zapakowany. Polecam każdemu.
Patryk
20-05-2017 10:46:34
pozytywna
pozytywna
Szybka dostawa
kowal2991
20-05-2017 07:22:36
pozytywna
pozytywna
Świetna firma, szybka realizacja zamówienia.
mag_go
19-05-2017 08:29:32
pozytywna
pozytywna
Transakcje przebiegła pozytywnie, polecam innym klientom.
r.kulesza
19-05-2017 08:25:34
neutralna
neutralna
Transakcja bez problemów.
ROMAN
17-05-2017 17:23:11
pozytywna
pozytywna
Polecam !! Szybko i solidnie!!
Mirka
17-05-2017 07:45:54
pozytywna
pozytywna
Wszystko przebiegło sprawnie i zgodnie z podanym terminem.
Paweł
16-05-2017 10:16:51
pozytywna
pozytywna
Transakcja przebiegłą bezproblemowo. Obsługa jest naprawdę cudowna. Miałem małe problemy ze złożeniem biurka (wynikające z mojej niewiedzy), jednak wystarczył jeden telefon na infolinię. Tam pani połączyła mnie z fachowcem który jasno i konkretnie odpowiedział na moje pytania. Rzeczą jaką zakupiłem było proste biurko na wymiar. Birko jest stabilne, stoi solidnie, jest naprawdę wysokiej jakości. Serdecznie polecam każdemu kto chce zakupić wysokiej jakości meble od rzetelnej firmy :)
Michał B.
15-05-2017 16:11:32
pozytywna
pozytywna
wszystko na czas i tak jak miało być polecam
Łukasz
15-05-2017 15:08:18
pozytywna
pozytywna
Tylko tu zamawiam meble na wymiar
Sławek Warszawa
15-05-2017 14:40:01
pozytywna
pozytywna
Polecam
alek
15-05-2017 07:59:14
pozytywna
pozytywna
Transakcja przebiegła bezproblemowo, w trakcie czekania na odbiór zamówienia kilkakrotnie kontaktowałam się z miłymi, profesjonalnie przygotowanymi do rozmowy z klientem, osobami. Nie odbierałam tego sama, tylko ojciec koleżanki i nie było z tym żadnych kłopotów. Szafkę sprawnie zmontował mąż pod koniec wakacji, do dzisiaj ma się dobrze, świetnie się użytkuje.
fasola
14-05-2017 16:50:25
pozytywna
pozytywna
Jak zwykle pozytywnie.
Tomek
14-05-2017 12:22:06
pozytywna
pozytywna
Super
jaro241
12-05-2017 08:43:47
pozytywna
pozytywna
polecam
m2kasprowicz
12-05-2017 05:56:09
pozytywna
pozytywna
wszystko o.k jak zawsze
m2kasprowicz
12-05-2017 05:55:31
pozytywna
pozytywna
wszystko o.k jak zawsze
m2kasprowicz
12-05-2017 05:54:23
pozytywna
pozytywna
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Dobry kontakt z klientem, szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem. Zdjęcia produktów zgodne z rzeczywistym ich wyglądem.
Beata
06-05-2017 17:58:00
pozytywna
pozytywna
Zdecydowanie polecam
Mariusz
05-05-2017 16:26:20
pozytywna
pozytywna
Bardzo szybka realizacja. Całość wykonana dokładnie według zamówienia. Polecam
kristo
05-05-2017 09:52:25
neutralna
neutralna
Nie było informacji o tym, że towar jest gotowy a jedynie mail z linkiem do pobrania instrukcji. To niekoniecznie musi oznaczać że można jechać po odbiór :)

Odpowiedź sprzedawcy:
Panie Stanisławie, kiedy zamówiony towar jest już gotowy do odbioru, wysyłamy naszym Klientom odpowiednie powiadomienie (mail z instrukcją obsługi to osobna wiadomość). W Pana przypadku faktycznie nasz system nie wygenerował takiego powiadomienia, za co najmocniej przepraszamy.
stanislaw.rogoz
05-05-2017 08:31:23
pozytywna
pozytywna
ok.
KASTRO
04-05-2017 11:15:14
pozytywna
pozytywna
OK, ale stosunkowo drogo.
Klient
03-05-2017 21:36:19
pozytywna
pozytywna
Meble przyszły we wzorowym stanie, zgodnie z zamówieniem. Wszystko wykonane porządnie, przy składaniu nie było najmniejszych problemów. Meble robione na indywidualne zamówienie, stworzone we własnym kreatorze na stronie.. Super! Dobrze, że trafiłem na tą firmę! :))
Staszek
02-05-2017 13:47:42
neutralna
neutralna
Zamówienie zrealizowane szybko. W paczkach niczego nie brakowało. Rozczarował mnie kolor płyty, bo mam inne meble wenge i sadziłam, że zamówione przeze mnie regały będą takie same. Jedyne zastrzeżenia jakie mam. to brak instrukcji montażu, błędne informacje mailowe dotyczące przesyłek i niestety jedna półka złamana wewnątrz paczki, więc nie stało się to w transporcie.

Odpowiedź sprzedawcy:
Pani Małgorzato, najmocniej przepraszamy za wszelkie niedogodności. W roli wyjaśnienia - każdy producent ma swoją gamę kolorystyczną i mimo identycznej nazwy odcienie mogą i mają prawo się różnić od tych, które oferuje inny producent. Instrukcję montażu wysłaliśmy Pani drogą mailową dnia 24.04 o godz. 11. Jeśli chodzi o uszkodzenie - zawartość paczki jest przez nas sprawdzana przed wysłaniem, zapewniamy, że nie spakowaliśmy uszkodzonej półki. Nie odnotowaliśmy od Pani zgłoszenia reklamacyjnego, w razie czego więcej informacji na temat reklamacji w naszym sklepie znajdzie Pani tu: http://www.meble.pl/reklamacje-i-zwroty/
Małgorzata Wojan
01-05-2017 22:04:45
pozytywna
pozytywna
Szybko na czas, zgodnie z zamówieniem. Przydałaby się instrukcja montażu
rafalmieczkowski.rm
27-04-2017 20:31:36
pozytywna
pozytywna
cacy jak zawsze
m2kasprowicz
26-04-2017 19:27:36
pozytywna
pozytywna
Wszystko idealnie
Rafał
26-04-2017 18:57:59
pozytywna
pozytywna
Super.
D.
25-04-2017 12:12:41
pozytywna
pozytywna
Bardzo dobra transakcja, przebiegła szybko i bez problemów. Kontakt oraz dostawa również bez problemów. Polecam :)
Dawid Kozak
25-04-2017 09:13:21
pozytywna
pozytywna
SZYBKA SPRAWNA DOSTAWA
agizicki
23-04-2017 19:56:07
pozytywna
pozytywna
Wszystko w porządku. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
Mariusz
20-04-2017 12:50:51
pozytywna
pozytywna
Jak zawsze solidnie, dokładnie i w terminie
Marcin
20-04-2017 11:19:18
pozytywna
pozytywna
Wszystko przebiegło bezproblemowo.
Konrad
19-04-2017 08:16:42
pozytywna
pozytywna
Perfect!!!!
Krzysztof Dytkowski
18-04-2017 14:37:38