Wasze opinie
Ocena
Komentarz
Komentował/a
pozytywna
pozytywna
O.K. wszystko w najwyższej klasie - polecam
leszek - koło
21-08-2017 07:42:24
pozytywna
pozytywna
Wszystko super ;-)
GaceK
19-08-2017 12:07:52
pozytywna
pozytywna
Transakcja przebiegła wzorowo :)
PabloS
17-08-2017 15:01:20
neutralna
neutralna
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Niestety nie było instrukcji do złożenia mebla a instrukcja standardowa wprowadzała mylne informacje- trzeba było ponownie rozkręcać złożone elementy bo inne nie dały się dokręcić. Niestety musieliśmy wezwać na pomoc fachowca ponieważ zamówiliśmy droższe prowadnice do szuflad, których montaż nie był dostępny w żadnej "uniwersalnej instrukcji". Dostaliśmy 10- kilowa paczkę z akcesoriami min. ponad 300 elementów do wkręcenia- bez żadnej identyfikacji wkrętów a ilości również nie zgadzały się z ilością dostępnych otworów. Wygląda na to, że mamy za małą wiedzę z zakresu montażu mebli więc nie skorzystamy ponownie z podobnej formy zamawiania takich elementów.
Wioletta Cholewa- Baranowska
17-08-2017 10:58:56
pozytywna
pozytywna
Dostawa szybko i sprawnie paczki kompletnie, mebel złożony bez problemów
goja
17-08-2017 08:43:08
pozytywna
pozytywna
Bardzo szybka realizacja zamówienia pomimo "mebla wg własnego projektu". Jakość wykonania i materiałów bardzo wysoka, wszystkie elementy oznakowane, po złożeniu idealnie pasowały, wystarczająca ilość akcesoriów (śruby, kołki, wkręty). Zabezpieczenie elementów na czas transportu bardzo dobre.
Joanna
13-08-2017 21:07:35
pozytywna
pozytywna
Zamówienie zrealizowane pozytywnie!
tomaszsuska
12-08-2017 13:35:29
pozytywna
pozytywna
W sklepie meble.pl zamawiałam po raz kolejny i tym razem jestem bardzo zadowolona. Towar zgodny z zamówieniem, bardzo dobrze zapakowany - super szybka wysyłka. Sklep polecam każdemu !
Agnieszka
12-08-2017 10:10:20
pozytywna
pozytywna
Meble przyjechały dobrze zapakowane, bez śladów uszkodzeń. Złożenie mebla było bezproblemowe dzięki także instrukcji. Szkoda, że nie było białych zaślepek na śruby łączeniowe.
Staszek
11-08-2017 17:37:15
pozytywna
pozytywna
Sprawnie i na poziomie. Towar starannie zapakowany, dodane wszelkie akcesoria.
Katarzyna
09-08-2017 08:53:19
pozytywna
pozytywna
Bardzo dobry sklep. To już kolejne moje zakupy w tym sklepie. Zamówiony towar dostarczony błyskawicznie. Zgodny z zamieszczonym na stronie sklepu zdjęciem.Dobry kontakt z klientem. Polecam
Beata
06-08-2017 18:17:01
negatywna
negatywna
Obsługa klienta to dramat. Pomimo mojego wielokrotnego kontaktu z firmą, mailowegomimtelefonicznego, w celu umówienia specjalnego terminu dostawy, nikt nie raczył do mnie dodzwonić, napisać. Towar wysłano po wyprodukowaniiu mebli, o czym siedziałem się z automatycznego sms-a i mailingu. Dostawa odbyła się w nie uzgodnionym ze mną czasie.

Odpowiedź sprzedawcy:
Panie Macieju, najmocniej przepraszamy za utrudnienia. Ze względu na to, iż nie możemy wskazywać dokładnego dnia dostawy (firmy kurierskie dostarczają przesyłki w 1-2 dni po ich nadaniu) otrzymał Pan od nas jedynie informację o planowanym terminie wysyłki. Na chwilę obecną niestety nie jesteśmy w stanie zagwarantować, iż termin dostawy pokryje się w 100% z tym przewidywanym.
Maciej
04-08-2017 18:19:51
pozytywna
pozytywna
Produkt zgodny z opisem. Wszystko poszło zgodnie z planem
K. Ratajczyk
04-08-2017 12:19:29
negatywna
negatywna
Produkcja trwała dłużej niż zapowiadano, na magazynie gdzie jest odbiór - chaos a przez to kolejka, i jeszcze musiałem się dopominać o wydanie wszystkich elementów bo nie dostałem ich za pierwszym razem. Jedyną zaletą jest cena.

Odpowiedź sprzedawcy:
Panie Wojciechu, na początku bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności podczas odbioru zamówienia. W roli wyjaśnienia, termin wykonania Pana zamówienia został określony na 7 dni roboczych i ten termin został dotrzymany.
Wojtek
03-08-2017 08:39:31
pozytywna
pozytywna
Opisy montażu jak na dzisiejsze czasy rewelka - dostawa prawie błyskawiczka - niech się od Was uczą
Maliński Ryszard Szczecin
01-08-2017 16:35:26
pozytywna
pozytywna
Genialne rozwiązanie w meblarstwie. Jakość mebli bez zastrzeżeń. Super. Bardzo, bardzo polecam !
Daniel
31-07-2017 19:49:29
pozytywna
pozytywna
Ok:)
Darek
22-07-2017 14:40:03
pozytywna
pozytywna
Realizacja zamówienia błyskawiczna. Kuchnia trafiła do mnie w ciągu kilku dni od złożenia zamówienia. Wszystkie elementy kompletne. Instrukcja składania jasna i przejrzysta. Problemem było kilka nawiertów zrobionych w niewłaściwych miejscach. Ogólnie domowy majsterkowicz nie powinien mieć problemów z montażem.
TEKA
21-07-2017 13:01:49
pozytywna
pozytywna
Wszystko jak najbardziej ok. Polecam w 100% :)
Bardzo zadowolony klient
15-07-2017 01:11:43
pozytywna
pozytywna
Solidnie, niedrogo, szybko! Zdecydowanie POLECAM!
Zenon
14-07-2017 17:16:10
pozytywna
pozytywna
Meble dobrej jakości. Jestem zadowolona. Szybka przesyłka.
Iwona
11-07-2017 16:23:56
pozytywna
pozytywna
super szybko , meble ok
marcin
10-07-2017 20:02:04
pozytywna
pozytywna
super obsługa , bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam
Ewelina
07-07-2017 20:20:56
pozytywna
pozytywna
Realizację zamówienia oceniam na 8/10. Produkt w porządku lecz przydałoby się je zabezpieczać do wysyłki.
Mateusz
06-07-2017 21:52:31
pozytywna
pozytywna
Sprawnie, produkty bardzo dobrej jakości, dodatkowo porada od sprzedających. Oby tak dalej......
sdorota20
06-07-2017 20:12:18
pozytywna
pozytywna
Zamówienie zrealizowane w terminie. Pomimo braku instrukcji montażu (o czym sklep informuje przy zakupie) nie było najmniejszych problemów z montażem - każdy element jest dokładnie opisany. Jeżeli ktoś potrzebuje meble w nietypowych wymiarach to polecam zakupy w meble.pl
Cezary
06-07-2017 11:14:10
pozytywna
pozytywna
Szybko miło i bezproblemowo 😘
boc.ann.1986
05-07-2017 18:20:44
pozytywna
pozytywna
towar zgodny z zamówieniem, wysyłka i dostawa błyskawiczna! polecam!
Bartek Zięba
04-07-2017 22:23:56
pozytywna
pozytywna
Wszystko w porządku. Szybko i solidnie.
dorota.gob
30-06-2017 09:05:53
pozytywna
pozytywna
Wszystko poszło gładko i szybko. Towar zgodny z opisem.
mpetri
27-06-2017 14:55:27
neutralna
neutralna
godne polecenia duże możliwości indywidualnej konfiguracji - samo zaś wykonanie "średnie", dokładność wierceń pozostawia nieco do życzenia - słabe zabezpieczenia do transportu (narożniki zostały uszkodzone)

Odpowiedź sprzedawcy:
Panie Adamie, odnosząc się do dokładności nawiertów, przykładamy ogromną wagę do dokładności i jakości naszych mebli. Bardzo przepraszamy za niedokładne nawierty, wzmożymy kontrole jakości, aby takie sytuacje nie miały miejsca w przyszłości. Prosimy o zgłoszenie reklamacji wraz ze zdjęciami, abyśmy mogli zweryfikować przyczynę i dosłać Panu elementy nawiercone precyzyjnie. Więcej informacji: http://www.meble.pl/reklamacje-i-zwroty/
Adam N
27-06-2017 11:11:43
neutralna
neutralna
Ogólnie ok, transakcja zakończyła się sukcesem. Z rzeczy które zwróciły moją uwagę. Na plus, - dobrze wykonany mebel, wszystko dobrze nawiercone, składa się jak z klocków. - dobrze zabezpieczona przesyłka. Kilka drobnych rzeczy jest jednak na minus: - email z potwierdzeniem za zamówienie w przypadku dostawy na inny adres zawierał złe dane, mimo prośby o poprawienie danych nie zostało to zrobione. - brak odpowiedzi na e-mail odnośnie zamówienia, - złe dane na fakturze, - dostawa w dwóch przesyłkach, dzień po dniu
marcin
27-06-2017 08:12:19
pozytywna
pozytywna
Jestem bardzo zadowolony. Sam dobrałem wymiary i kolory, a wszystko przyszło dobrze zabezpieczone w krótkim czasie. Polecam
lazebar
26-06-2017 15:18:48
pozytywna
pozytywna
Sama przyjemność. Szybka dostawa. Nadmiar akcesoriów do skręcenia. Przesyłka dobrze zabezpieczona. Bardzo dobra jakość elementów bez żadnych usterek. Wymiary zgodne z zamówieniem.
Bogusław
25-06-2017 23:16:01
pozytywna
pozytywna
Jestem miło zaskoczony. Wysyłka była natychmiastowa, solidnie zapakowana. Również uprzedzono mnie telefonicznie, że brak na magazynie pewnego koloru maty, ale od razu zaproponowano podobny. Skorzystam ponownie przy najbliższej okazji, to pewne...
qbokk
21-06-2017 10:26:24
pozytywna
pozytywna
Pierwsze koty za płoty. Jedna z czterech szafek była nadłamana, być może w transporcie, chociaż opakowanie nie wskazywało na problem. Na szczęście miejsce zniszczenia nie było newralgiczne i dało się je ukryć. Mam nadzieję, że takich sytuacji w przyszłości nie będzie. Ogólnie jestem zadowolony z pierwszego zamówienia.
wobagi
20-06-2017 13:07:23
pozytywna
pozytywna
Wszystko pozytywnie :) polecam
PS Møbler og Interiør
18-06-2017 20:39:39
pozytywna
pozytywna
Jak zawsze jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie. Błyskawiczna realizacja zamówienia, świetny kontakt z klientem. Szczerze polecam zakupy w tym sklepie.
Beata
02-06-2017 00:04:39
neutralna
neutralna
O ile transakcja przebiegła dobrze to dostawa po 2 dniach od planowanego

Odpowiedź sprzedawcy:
Panie Zbigniewie, najmocniej przepraszamy za opóźnioną dostawę.
Zbyszek
01-06-2017 07:48:31
pozytywna
pozytywna
Bardzo sprawna realizacja nawet małego zamówienia.
agata.rogala
31-05-2017 22:57:01
pozytywna
pozytywna
bardzo fajna strona, na której w miare tanio za dobrą jakość otrzymałam stolik zgodny z opisem, oczekiwaniami, kolorem wybranego blatu, wymiarami do samodzielnego złożenia (konstrukcje nieskomplikowane), oceniam realizacje zamówienia bardzo pozytywnie, polecam
MM
31-05-2017 22:40:00
pozytywna
pozytywna
Wszystko Ok.Polecam.
Kifar
28-05-2017 11:02:10
negatywna
negatywna
I received the product in the wrong color, I reported it and they took long time to answer saying only that it was sent to the complaint department. The problem has not been solved. I received both products without mounting instructions, I requested them by email and they took too long to answer. Service is terrible. I won`t buy from you again and I will communicate the bad experience and quality of your service with the whole expat and diplomatic community in Warsaw.

Odpowiedź sprzedawcy:
Dear Lizzette, we are really sorry for any inconvenience. Your complaint about the wrong colour is being processed now and we will try to solve it as fast as possible. We also sent the assembly instructions to you on Wednesday. If you have any doubts or questions, feel free to contact us.
Lizzette Castaneda
26-05-2017 11:17:47
pozytywna
pozytywna
Jestem bardzo zadowolony z kontaktu z obsługa oraz szybkością realizacji i dużego zamówienia.
D100ry
23-05-2017 16:21:33
pozytywna
pozytywna
Zamówiłem blat i nóżki na biurko. Wszystko w najlepszym porządku. Blat dobrze zapakowany. Polecam każdemu.
Patryk
20-05-2017 10:46:34
pozytywna
pozytywna
Szybka dostawa
kowal2991
20-05-2017 07:22:36
pozytywna
pozytywna
Świetna firma, szybka realizacja zamówienia.
mag_go
19-05-2017 08:29:32
pozytywna
pozytywna
Transakcje przebiegła pozytywnie, polecam innym klientom.
r.kulesza
19-05-2017 08:25:34
neutralna
neutralna
Transakcja bez problemów.
ROMAN
17-05-2017 17:23:11
pozytywna
pozytywna
Polecam !! Szybko i solidnie!!
Mirka
17-05-2017 07:45:54